Kulturë

Hapet ekspozitë me fotografi të refugjatëve kosovarë

Mbrëmjen e së premtes do të hapet ekspozita “Bri plagomës prej nga derdhet dhimbja” me autor Fatos Lubonja.

Në këtë ekspozitë do të shfaqen imazhe nga lufta e vitit 1999, të refugjatëve korovarë në Kukës.

Kjo ngjarje do të ketë edhe një bashkëbisedim lidhur me luftën dhe pavarësinë e Kosoves dhe marrëdhënier në mes të Kosovës e Serbisë.

Ekspozita do të jetë e hapur me fillim nga ora 19:00 në Modelariumin e Arkitekturës, mbrapa Ministrisë së Arsimit..

Komentoni