Kosova

Haliti: Gjyqtari Kalludra duhet të më kërkoj falje publikisht

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti, ka reaguar ndaj vendimit të Gjykatës Themelore që të dënohet me 200 euro gjobë, pasi nuk ishte paraqitur në gjykatë ku katër deputetë të Lëvizjes “Vetëvendosje” akuzohen për gazin lotsjellës në Kuvend.

Ai në reagim thotë se nuk është lajmëruar asnjëherë si dëshmitar dhe se nuk ka pasur asnjëherë ftesë, andaj edhe nuk është paraqitur në gjykatë.

Ja, reagimi i plotë:

Komentoni