Kuriozitet

Gruaja ngec midis dy sendiljeve në taksi,dy ekipe zjarrfikëse vijnë për ta shpëtuar (Foto)

Një shofer është detyruar që të thërrasë zjarrfikësit për të liruar një pasagjerë që kishte ngecur në taksinë e tij.

Dy makina zjarrfikëse erdhën në vendngjare ndërsa një turmë njerëzish shikonin se çfarë po ndodhte. Ekuipazhi arriti që të nxjerrë jashtë gruan e identifikuar me emrin Georgia nga Burnley, duke prerë sendiljet.

“Gruaja u ngjit vetë në taksi dhe për shkak se ishte shumë e shëndoshë ngeci në mes të sendijles së pasagjerit dhe anës së pasme të sendiljes së shoferit,”-Jamal Shamus, shoferi i taksisë, në Lancashire.

Komentoni