Hi Tech

Google Maps sjell një opsion të ri shumë interesant

Google Maps më në fund ka mundësuar një karakteristikë të re e cila momentalisht ndodh vetëm në Amerikë dhe Britani.

Pasi të këni dhënë udhëzimet për udhëtimin tuaj, Google Maps do ju tregojë motin për orët në vazhdim përgjtë gjithë rrugës që do ndiqni.

Kjo është veçanërisht e dobishme kur përpiqesh të drejtohesh diku rreth orëve me linja të gjata trafiku.

Hartat do t’ju tregojnë një vizuale për t’ju bindur se mund të jetë më mirë të largoheni në destinacionin tuaj një orë që tani për të shmangur trafikun.

Komentoni