Kosova

Gjobat në trafik – Ja krahasimi ndërmjet Gjermanisë dhe Kosovës

Tashmë ka hyrë në fuqi ligji i ri për rregullat e trafikut rrugor.

Ky ligj ka paraparë gjoba të ashpra për shoferët dhe këmbësorët që thyejnë rregullat e komunikacionit.

Mirëpo krahasuar me vendet evropiane shihet se në Kosovë, dënimi me gjoba ka kaluar çdo kufi, raporton Indeksonline.

Ja një krahasim nga dënimet në komunikacionin e Kosovës me ato të Gjermanisë:

Gjobat në trafik – Ja krahasimi ndërmjet Gjermanisë dhe Kosovës

Komentoni