Sport

Gjakovë: Me 31 korrik mbahen kërcimet në ujë nga Ura e Fshejtë

Kërcimi në ujë nga Ura e Fshejtë tashmë është një garë tradicionale dhe shumë e njohur për publikun e gjerë. Edhe këtë vit këto gara organizohen nën organizim e Komunës së Gjakovës, respektivisht Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

Garat do të mbahen, të dielën, me 31 korrik, në ora 16:00.

Ky atraksion sportiv do të transmetohet direkt nga RTK/1, që është edhe sponsor medial i kësaj gare. /KI/

Gjakovë: Me 31 korrik mbahen kërcimet në ujë nga Ura e Fshajtë

Komentoni