Kosova

Gazetarët e parë në grevën e minatorëve në Trepçë (Video)

Ish drejtori i RTK dhe gazetari Sylejman Shaqiri në një postim në profilin e tij  në facebook përkujton grevën e minatorëve 29 vite më parë. Ai së bashku me analistin politik Ramush Tahiri, gazetarë në Rilindje,  Iztog Tory nga TV Ljubljana dhe kameramani Milazim Salihu (TVP) ishin të parët që raportuan nga greva në minierën e Trepçës. Në këtë postim është edhe linku me dokumentarin në gjuhën sllovene, për zhvillimet në Kosovë. /KI/

Më poshtë linku i dokumentarit

http://https://4d.rtvslo.si/arhiv/dokumentarni-filmi-in-oddaje-informativni-program/174266182

Komentoni