Sport

FIFA ka suspenduar Federatën e Futbollit të Pakistanit

FIFA kanë thënë se Federata e Futbollit të Pakistanit ( PFF) është suspenduar për shkak të“ ndërhyrjeve të palëve të treta”.

FIFA kanë njoftuar se zyrat e PFF-së dhe llogaritë e tyre ishin në kontroll të një administratori të caktuar nga gjykata, duke shkelur rregullat e pavarësisë së kësaj organizate.

Pas vendimit të FIFA-s, klubi kombëtar i Pakistanit janë përjashtuar menjëherë nga pjesëmarrja në gara ndërkombëtare.

Suspendimi bie poshtë, në momentin që PFF merr në kontroll zyrat dhe llogaritë e tyre.

Komentoni