EkonomiToplajm

Fermeri që la Anglinë

I është kthyer tokës, aty ku lindën e jetuan edhe të parët e tij. Në qytet vetëm gjumin e bën. Gjithë ditën e kalon në fshat. Atij që ia pa hairin.

Bekim Vokrri e la Anglinë, ku qëndroi për tre vjet. Kishte edhe pasaportë angleze.

Por kjo nuk mjaftonte. Donte të gjallëronte në Kosovë. Dhe i la të gjitha e u kthye në Podujevë, shkruan sot Koha Ditore.

U “kthye” në fshat, atje ku e kalon tërë ditën e gjatë duke punuar në arat e shumta që i ka mbjellë me perime. Ai e ka traditë familjare kultivimin e perimeve. 

Komentoni