Bota

Exposé: A i ndikon terrorizmi zgjedhjet në ShBA?

Sulmet me bomba në Nju Jork dhe rritja e ndjenjës së pasigurisë në çdo kënd të botës kanë ashpërsuar retorikën e dy kandidatëve për president të Shteteve të Bashkuara.

Disa analistë presin që terrorizmi të ndikojë zgjedhjet e nëntorit, por askush nuk është i sigurt se si.

Komentoni