Kosova

EULEX nuk “interesohet” për raste të reja

EULEX nuk është i interesuar që të merret me hetimin dhe gjykimin e rasteve të reja.

Që nga 29 qershori, kur ky mision ka marrë mandatin e ri për të vazhduar punën, nuk e ka bërë asnjë kërkesë që të merret me raste të reja.

Në këtë mision nuk ofrojnë informata e të dhëna rreth kësaj çështje, por vetëm i referohen marrëveshjes mes palës kosovare dhe zyrtarëve të BE-së. /Tribuna/

Komentoni