ShowBiz

Episodi i 42-të i “Egjeli” plot humor: Teta Gjyli dhe Sevdija e lansojnë klipin e këngës

Në këtë episod të “Egjeli”, Teta Gjyli me Sevdijen e lansojne spotin këngës së parë.

Nga ana tjetër, Axhës Sheqë i kthehet vetëdija, vazhdimin e mëtutjeshëm,mund edhe ta paramendoni.

Megjithatë, Liki ende është në problem me Lenditën, e cila po hakmerret ndaj tij.

Shoqëria e Ilazit dhe Sheqes kthehet sërish siç ka qenë, ndërsa Sheqa përgatit një befasi interesante për Gjylen.

Msusi është duke menduar se si t’i realizojë ëndrrat e tij.

Për më tepër shikoni episodin në: https://video.gjirafa.com/stupcatvideo.

Komentoni