Kulturë

Edhe Izraeli tërhiqet nga UNESCO

Pas tërheqjes së ShBA-së nga UNESCO, edhe Izraeli ka njoftuar se do të tërhiqet.

Kryeministri izraelit Benjamin Netenyahu ka vlerësuar vendimin e ShBA-së si “të guximshëm dhe moral”, shkruan Aljazeera.

Përmes një deklarate për media, thuhet se kryeministri ka urdhëruar Ministrinë e Jashtme të bëjë përgatitjet për tërheqje nga UNESCO.

Ndërkaq, tërheqja e ShBA-së nga UNESCO hyn në fuqi më 31 dhjetor 2018.

Komentoni