Video

E tmerrshme, pitoni i mbështillet në këmbë, shihni çfarë i ndodh (Video-Foto)

Ky kapës gjarpri e gjeti veten në telashe kur një piton  u mbështoll rreth këmbëve të tij dhe filloi procesin e vrasjes. Njeriu po përpiqej të hiqte gjarprin nga shtëpia e dikujt në provincën e Limpopo të Afrikës së Jugut, kur ai e gjeti veten në  një telash të madh.

Kur e kuptoi se çfarë po ndodhte ishte shumë vonë pasi pitoni filloi shtrëngimin, një proces ky që ajo e përdorë kur vret prenë e saj. Fatmirësisht dikush i vjen në ndihmë duke e ndihmuar të heqë pitonin nga këmbët e tij.

Komentoni