Kuriozitet

E rrallë: Njeriu që imiton zhurmat e të gjithë motorëve

Një i ri nga Turqia gjatë një emisioni në një kanal turk, imiton pothuajse të gjitha llojet e motorëve. Ai imiton zhurmat e motorëve të llojeve të ndryshme të motoçikletave, të automjeteve dhe të traktorëve.

Ndërsa ai fillon të imitoj motorët, moderatori i programit shpërthen nga të qeshurat, duke mos i besuar vetes që një njeri mundet kaq origjinal të imitoj zhurmat e motorëve. /KI/

Komentoni