Bota

Dubai ndërton “Venedikun” në shkretëtirë (Foto)

Çdokush që e ka shijuar sharmin e Venedikut, tashmë do ta gjejë atë edhe në qytetin e shkretëtirës.

Ndërtuesit kanë zbuluar planet për të rikrijuar qytetin e famshëm italian.

Gondolat dhe kanalet komplekse do vijnë në një version të përshtatur për Dubain.

Ndërsa, projekti “Venediku lundrues” do jetë një destinacion me pesë yje – si resort i parë lundrues.

Komentoni