Kosova

Diskutohet roli i mekanizmave vendas në procesin e kthimit dhe integrimit

Ministria për Komunitete dhe Kthim sot do të organizoj takim koordinues me kryetarët e komunave nga regjioni i Pejës i sponsoruar nga UNHCR dhe UNMIKU.

Roli i mekanizmave vendas në procesin e kthimit dhe integrimit.

Agjenda është me sa vijon:

Komentoni