Lajme

Diskutohen projekte të përbashkëta Kosovë – Shqipëri

Ushtruesi i detyrës së ministrit në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferat Shala, priti sot në takim Ambasadorin e Shqipërisë, Qemail Minxhozi.

Në këtë takim, u diskutua për projektet e përbashkëta mese MMPH-së dhe Ministrive të linjës në Republikën e Shqipërisë.

Qëllimi i takimit ishte i koordinimi aktiviteteve para takimeve të u.d. Ministrit Shala me Ministrat e linjës të Republikës së Shqipërisë që do të zhvillohen gjate muajit tetor ku edhe do të nënshkruhen disa marrëveshje për bashkëpunim në shumë fushë më interes të përbashkët.

Leni koment

Email-i juaj nuk do te publikohet.


*