Kosova

Dialogu vazhdon me 8 dhe 10 shtator

Nga data tetë deri më dhjetë shtator do të ketë takime në nivel teknik mes palës kosovare dhe asaj serbe.

Të dyja palët mund të takohen edhe më herët sa i përket mosmarrëveshjeve për kodin telefonik për Kosovën, po për këtë çështje ende nuk ka një datë të saktë.

Ministrja për Dialog, Edita Tahiri, për Tribuna Channel ka shpalosur temat që do të diskutohen në fillim të shtatorit.

Në këto takime do të flitet për mos zbatim të marrëveshjeve të arritura qysh në vitin 2011. Për kadastrën fajet janë tek pala kosovare.

Komentoni