Ekonomi

Deputetët e VAKAT i “bashkohen” Listës Serbe, kundër Trepçës?!

Deputetët e koalicionit VAKAT, Duda Balje dhe Qerim Bajrami si dhe ministri nga ky koalicion, Rasim Demiri, nuk po marrin pjesë në seancën e Kuvendit të Kosovës, ku po diskutohet projektligji për Trepçën.

Ndryshe, Lista Serbe e ka kundërshtuar këtë projektligj, duke e bojkotuar edhe Kuvendin.

Komentoni