Kosova

Daka fton qytetarët të votojnë

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, ka hedhur votën e saj në kutinë e votimit.

Ajo ka ftuar qytetarët që të ushtrojnë të drejtën e tyre për të votuar në raundin e dytë të zgjedhjeve për kryetar të komunave.

“Sot po e përmbyllim procesin e zgjedhjeve lokale 2017. Shpresoj që edhe kjo ditë të kalojë sikur edhe raundi i parë në frymën demokratike dhe fer. Ftoj qytetarët me të drejtë vote që ta shfrytëzojnë këtë të drejtë dhe të dalin të votojnë”, ka thënë Daka.

Komentoni