Kosova

Daçiq: Idetë për ndarje të Kosovës janë spekulime

Ministri i Punëve të Jahtme të Serbisë, Ivica Daçiq, lidhur me raportet mes Kosovës dhe Serbisë, por edhe me vendet tjera fqinje, deklaroi se dialogu mbetet i vetmi mjet për zgjidhjen e problemeve në rajon.

Ndërkaq lidhur me dialogun mes Prishtinës e Beogradit, ministri i Jahtëm serb, Ivica Daçiq, deklaroi se bisedimet me Prishtinën dhe Tiranën zyrtare për ndërrim territoresh janë vetëm spekulime, bëjnë me dije mediet sebe.

“Ky është vetëm spekulim. Dihet që unë kam propozuar mër mundësinë e ndarjes së Kosovës, por me rëndësi është që të vazhdohet dialogu në Bruksel, deklaroi Daçiq, ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, teransmeton RTK.

Komentoni