Kosova

Daçiq: Fuqitë botërore luajtën rreth kufijve të Ballkanit

Qendrat e fuqive botërore ishin në gjendje të luanin kur ata mendonin se ishte e mundur t`i tejkalonin kufijtë në Ballkan, sepse ky rajon nuk është pjesë e BE-së.

Kështu ka deklaruar ministri i Jashtëm serb, Ivica Daçiq, për gazetën e Moskës, “Izvestia”, transmeton KK.

Sipas tij, “ky është një nga shembujt më të ndritshëm të standardeve të dyfishta dhe hipokrizisë së politikës botërore”.

Komentoni