Kulturë

Cilët janë 10 librat më të lexuar nga të rinjtë shqiptarë

Në bazë të një ankete të realizuar nga Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane, ne ju njohim me 10 librat më të lexuar nga të rinjtë shqiptarë. Sa prej tyre keni lexuar ju dhe a mendoni se këta libra e meritojnë të jenë në këtë listë, e vlerësoni vetë, përcjell “Kult Plus”.

Në bazë të anketës 10 librat më të lexuar nga të rinjtë shqiptarë janë:

  1. Gjuetari i balonave – Khaled Hosseini
  2. Harry Potter – J. K. Roëling
  3. I huaji – Albert Camus
  4. Alkumisti – Paolo Coelho
  5. Kodi i da Vinçit – Dan Broën
  6. Princesha – Jena Sasson
  7. Harku triumfit – Erich Maria Remarque
  8. 1000 diej vezullues – Khaled Hosseini
  9. Kur qau Niçja – Irvin D. Yalom
  10. Lufta dhe Paqja – Leo Tlstoy. / KultPlus.com

Komentoni