Bota

Çfarë do t’i pyesnin të rinjtë liderët e Kosovës? (Video)

Po të kishin mundësinë të flisnin me udhëheqësit e Kosovës, të rinjtë e vendit thonë se kanë shumë pyetje për ta.

Në rubrikën e përjavshme “VOX” të Radios Evropa e Lirë, të rinjtë e anketuar thonë se fillimisht do të kërkonin investime dhe ngritje të cilësisë në arsim dhe të sigurohen se pas shkollimit do ta kenë një vend pune.