Lajme

Hi Tech

Blogjet mbushin njëzet vjet

22 Korrik, 2017 - 19:00

Më 18 korrik 1997, amerikani Dave Winer përpunoi softuerin që i dha jetë “ditarit online”. Kjo datë është zgjedhur si lindja simbolike e blogut, por në të [...]

Bie Facebook, kaos në rrjete sociale

19 Korrik, 2017 - 22:13

Rrjeti social, Facebook ndaloi së funksionuari për disa minuta për shumë shtete të botës, përfshirë Shqipërinë. Përdoruesit kishin probleme dhe nuk arrinin të [...]
1 2 3 19