Lajme

Kuriozitet

Zakonet e çuditshme të Albert Einsteinit

27 Qershor, 2017 - 22:00

Gjumë pa fund, dremitje të herëpashershme, të ndenjurit zbath dhe pipa e tij e pandashme: janë këto sekretet e gjeniut Albert Einstein (Albert Ajnshtajn) që e kanë [...]

Njihuni me qytetin e ‘zbrazët’

25 Qershor, 2017 - 09:54

Google thotë se Londra e madhe është 1569 km2, ndërsa Naypyidavv, kryeqyteti i Birmanisë është 7504 km2. Sipas të dhënave zyrtare popullsia është 924.608, ndërsa [...]

Cili shofer ka bërë vepër penale?

23 Qershor, 2017 - 17:31

Pas hetuesisë është konstatuar se veprën penale e ka bërë shoferi me golf të verdhë (të tillë në qytet janë 7). Shoferi i cili ka bërë delikt ka kaluar nëpër [...]
1 2 3 10