Lajme

Kulturë

LUMBARDHI hap sezonin veror!

26 Qershor, 2017 - 15:44

LUMBARDHI hap sezonin veror me koncertet e Petrit Çeku & Monika Leskovar dhe të Filarmonisë së Kosovës në Prizren, të mërkurën me 28 Qershor, respektivisht të [...]
1 2 3 42