Lajme

Intervista

LDP: Kosovës i takon ulësja në OKB

11 Gusht, 2017 - 11:28

“LDP është parti të cilën e akuzojnë Informer dhe Kurir, sikurse qeveria e opozita dhe kjo jo rastësisht”, deklaroi anëtari i kryesisë së LDP-së, Gjorgjo [...]

Kosovës i duhet një qeveri stabile

24 Korrik, 2017 - 08:41

Lista Serbe dhe roli i saj në formimin e Qeverisë mund të evitohet. Profesori i shkencave politike Dashnim Ismajli në një intervistë për “Zërin” thotë se kjo [...]
1 2 3 15