Video

Burri qanë më shumë se fëmijët derisa merr injeksionet (Video)

Zakonisht janë fëmijët ata që kanë frikë nga injeksionet por siç duket edhe ky njeri nuk bënë përjashtim nga të vegjlit.

Bëhet fjalë për një mashkull të rritur, i cili merr dy injeksione dhe gjate tërë kohës qanë si të ishte fëmijë. Shikojeni momentin kur ky njeri merr injeksionet.

Komentoni