Kulturë

Burbuqe Bakija – Deva emërohet zëvendësministre e kulturës

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka emëruar sot zëvendësministre në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) nënkryetaren e gruas së AAK-së, Burbuqe Bakija – Deva.
Burbuqe Bakija – Deva, me profesion arkitekte, është aktiviste e hershme e AAK-së, në Gjakovë. /KI/

Komentoni