ShowBiz

Bukuroshja shqiptare- Hana Sehu-modelja më e kërkuar në Los Angjelos Fashion Week

Në që të dy sesionet e Fashion Week në Los Angeles në vitin 2016, në atë pranverë-verë dhe vjeshtë-dimër, Hana Sehu ishte modelja më e angazhuar nga një mori brendesh botërore sikurse Alexis Monsanto me linjën Bond Girl, Stellan & Wylde, Wella, Lanza, Keune e shumë të tjerë. 

Pos angazhimeve në sfilata të shumta, njëherit mori pjesë si mysafire aktore në disa seriale sikurse The Grinder, The training day e të tjerë.

Për projekte dhe angazhime të reja, Hana tregon se menaxhmenti i saj është në fazën negociuese të disa reklamave, sfilatave dhe pjesëmarrjes së saj në disa projekte televizive në Los Angelos dhe New York.

Inline image

Inline image

Inline image

Inline image

Inline image

Inline image

Inline image

 

Komentoni