Kuriozitet

Breshëri me përmasa të pazakonta vret delet e tmerron banorët (Video)

Një breshër me madhësinë e topit të golfit ra në fillim të këtij muaji në Spanjë, duke shkatërruar bagëtinë e të mbjellat e banorëve të zonës.

Në një video të publikuar në internet tregohet breshëri dukë rënë furishëm nga qielli, në rajonin verior të vendit.

Aq i fuqishëm dhe me përmasa të mëdha kanë qënë toat e breshërit saqë pamjet tregojnë dele të shtrira përtokë, të ngordhura.

Sipas “The Sun”, mbretet ende e paqartë nëse ka patur të lënduar në njerëz nga kjo stuhi vere pasi nuk janë bërë rapotime të tjera përveç atyre materiale.

Komentoni