Video

Bora në pranverë në Kosovë

Një valë e të ftohtit me të reshura bore ka përfshirë gjithë rajonin e Ballkanit, pa e përjashtuar edhe Kosovën.

Bora ka nisur të bjerë që prej dy ditësh në pjesë të ndryshme të Kosovës përfshirë edhe Prishtinën.

Të reshurat e borës dhe të ftohtit në pranverë kanë krijuar shqetësime veçanërisht tek bujqit e Kosovës. Prishtinë, 20 Prill 2017

Komentoni