Kuriozitet

Biologu jep përgjigje, ja çfarë është krijesa që u gjet në Teksas

Një biolog amerikan ka dhënë shpjegimin e tij se çfarë mund të jetë krijesa që u gjend në Teksas pas Uraganit ‘Irma’.

Dr. Kenneth Tighe, specialist i biologjisë, beson se mund të jetë një gjarpër deti ose mund të jetë një ngjalë.

Gjarpri i zhurmës, zakonisht gjendet në ujërat midis 30 dhe 90 metra thellë në oqeanin Atlantik Perëndimor.

Komentoni