Kosova

Besnik Tahiri, president i Asociacionit “Chevening”

Besnik Tahiri është zgjedhur president i Asociacionit Chevening në Kosovë.

Tahiri nëpërmjet Facebook-ut ka thënë se është nder i veçantë për të që është zgjedhur president i këtij asociacioni. Ai premton se këtë detyrë do ta ushtrojë me përgjegjësi dhe përkushtim të plotë. Për këtë, Tahiri falënderoi anëtarët e Asociacionit Chevening në Kosovë për besimin dhe përkrahjen e plotë.

Komentoni