ShowBiz

Berat Krasniqi, këngetari më i mirë i festivalit multikulturor “Kamza 2017”

Festivali Multikulturor “Kamza 2017”, ku morën pjesë 300 artistë nga të gjitha trojet shqiptare ku në mesin e tyre edhe këngëtari mirë njohur nga Klina, Berat Krasniqi, i cili mori çmimin e më të mirit të festivalit, gjersa edhe Ansamblin në të cilin është pjesë e tij nga Drenasi “Shote Galica”, të cilët morën çmimin e vendit të dytë.

Në këtë festival morën pjesë këngëtar nga mbar trojet shqiptare dhe më larg, ku këngëtari Berat Krasniqi nga Klina fitoj çmimi e këngëtarit më të mirë i festivalit “Kamza 2017”, një ndër festivalet më të rëndësishme në trojet shqiptare.

Berat Krasniqi është këngëtar që i jep shumë artit, nga krijimtaria e tij më zërin e tij të kristaltë, që na bën të kuptojmë së e ardhmja e tij është e ndritur në botën e artit.

Mos të harrojmë të cekim së Berat Krasniqi së bashku me Ansamblin e tij morën çmimin e parë të festivalit “Eshkë e ndezur mbi Shkëlzen” kushtuar ’Dervish Shaqa e Demush Neziri.

Komentoni