Kosova

Beqiri: Lista Serbe duhet të mësohet që nuk mund ta shantazhojë Kosovën

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Ismet Beqiri, ka folur për bojkotin e Listës Serbe nga pjesëmarrja e tyre në Kuvend e Qeveri.

Ai ka thënë se Lista Serbe duhet të mësohet që nuk mund ta shantazhojë Kosovën dhe ta kërcënojë me këto forma.

Beqiri që këto komente i ka bërë pas përfundimit të mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit ka shtuar se bojkoti i Listës Serbe nuk e rrezikon koalicionin qeverisës duke thënë se koalicion aktual i ka numrat për të funksionuar.

Komentoni