Kosova

Behgjet Pacolli pensionist

Kanë mbetur edhe dhjetë ditë dhe Behgjet Pacolli, arrinë moshën e pensionimit. Kështu lideri i AKR-së, mbushë 65 dhe miqtë e tij mezi presin t’ia festojnë ditëlindjen në këtë përvjetor jubilar.

”Edhe 10 ditë do të festojmë ditëlindjen e 65 të z.Behgjet Pacolli”, shkruan në Facebook, miku i tij, Naim Murseli.

naimi pacolli

Komentoni