Bashkimi Evropian mbijetoi

Emmanuel Macron shkaktoi tërmet politik në Francë. Fitorja e tij në zgjedhjet presidenciale rrënoi dominimin e partive tradicionale, parandaloi rrezikun e ashtuquajtur Le Pen dhe i dha një shans...

Emmanuel Macron shkaktoi tërmet politik në Francë. Fitorja e tij në zgjedhjet presidenciale rrënoi dominimin e partive tradicionale, parandaloi rrezikun e ashtuquajtur Le Pen dhe i dha një shans të ri demokracisë franceze. Jashtë kufijve, forcoi besimin e lëkundur në projektin evropian.

Kategoritë
GjeopolitikëToplajm
S'ka komente

Komentoni

*

*

Lajme të tjera