Video

Babai shpëton vogëlushen falë reflekseve (Video)

Ky është momenti kur një baba me reflekse të pabesueshme shpëtoi vajzën e tij nga përplasja. Pamjet e filmuara nga kamera e një tjetër makine tregojnë babin, i cili kalon me vajzën në vijat e bardha.

Pikërisht në këtë moment vihet re një makinë e cila nuk frenon, por vijon rrugën e për paksa nuk i përplas. Ai menjëherë e ngre vajzën etij dhe e shmang përplasjen me një lëvizje të vetme, falë reagimit të tij të shpejtë.

Pamjet e videos, vendndodhja e së cilës mbetet ende e paqartë, u bënë shumë shpejt virale,

Komentoni