Kosova

Azem Syla në spital, shtyhet seanca ndaj tij

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Azem Syla, që akuzohet për krim të organizuar në rastin “Toka”, është dërguar në spital.

Kjo ka bërë që seanca ndaj tij dhe të tjerëve të shtyhet për në 10 e 45.

Deri në këtë kohë, pritet të ketë informacione rreth gjendjes së tij, andaj kryetari i trupit gjykues vendosi për shtyrjen e seancës përkohësisht.

Komentoni