Kosova

Arrestohet dy persona të kërkuar nga Gjykata, njëri tentoi të ik përmes aeroportit

Në rrugën “Zahir Pajaziti”, në Podujevë, në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore Prishtinë, është arrestuar një mashkull shqiptar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës.

Ndërsa në rastin tjetër në Aeroportin Ndërkombëtarë të Prishtinës “Adem Jashari”, në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore Prishtinë, është arrestuar një tjetër person mashkull sqiptar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës.

 

Komentoni