Kosova

Arifi: Sondazhi i UBO Consulting i porositur

Sondazhin e bërë nga kompania UBO, i cili e nxjerrë të parën Partinë Demokratike të Kosovës dhe të dytën Lëvizjen Vetëvendosje të dytën në se zgjedhjet mbahet një një kohë të afërt, anëtari i kryesisë së AAK-së, Avni Arifi e ka quajtur të porositur.

Ai për këtë ka përshkruar një tregim i cili ka qenë pas luftës së dytë botërore, sipas të cilit optimistët besonin se Europa do tē okupohej nga Sovjetikët kurse pesimistët besonin se Europa do të okupohej nga komunistët kinez.

“Për këtë sondazhin e “porositur” të UBOs që qet PDK të parën e VV të dytën është një tregim. Pas luftës së dytë botërore në botën perëndimore kishte një dallim të madh në mes të optimistëve dhe pesimistëve. Optimistët besonin se Europa do tē okupohej nga Sovjetikët kurse pesimistët besonin se Europa do të okupohej nga komunistët Kinez”, ka shkruar Arifi në facebook.

Komentoni