Lajmet

Ambasadorët e Quintit takim me presidentin e Kosovës

Ambasadorët e shteteve të Quintit janë duke zhvilluar një takim në zyrën e presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi. Përveç ambasadorëve, në këtë takim po merr pjesë edhe shefja e BE-së, Natalya Apostolova. Në takim po ashtu po marrin pjesë edhe kryetari I Kuvendit Kadri Veseli dhe kryeministri Ramush Haradinaj.

Përveç njoftimit për takim, nuk dihet për qëllimin e takimit. Por cështja e demarkacionit mbetet një nga detyrat kryesore në agjendëne institucioneve të vendit.  Qeveria e Kosovës sot tërhoqi projektligjin për demarkacionin dhe sot pritet të bëhet plotësim ndryshimi i këtij ligji.

Komentoni