Kosova

Ambasada Amerikane: Cilin vend duhet të vizitojmë në Kosovë?

Ambasada e Amerikës në Kosovë ka kërkuar ndihmë nga të gjithë qytetarët. Përmes një postimi në Facebook, është kërkuar që të gjithë të komentojnë një vend në të cilin përfaqësuesit dhe zyrtarët e lartë të Ambasadës duhet të shkojnë për vizitë.

Madje është theksuar se gjatë 10 viteve të fundit, ambasadorët dhe zyrtarët e tjerë të ambasadës kanë vizituar të gjitha komunat e Kosovës, të paktën një herë.

Më poshtë janë edhe disa fotografi nga vendet që janë vizituar për të mbështetur programet e Ambasadës, duke realizuar takime me zyrtarë dhe njëkohësisht të njihen me njerëzit e Kosovës.

Postimi i plotë:

Did you know that during the last 10 years, Ambassadors and other Embassy officials visited every municipality of Kosovo at least once? Here are just some of the photos, from the places we’ve visited to support Embassy programs, meet officials, and just get to know Kosovo’s great people! #Kosovo10 #US4Kosovo

If there is a place in #Kosovo we should visit in 2018? Your city? Let us know in the comments!

#Deçan #Dragas #ElezHan #Ferizaj #Gjakova #Gjilan #Glogovac#Gracanica #Istog #Junik #Kaçanik #Kamenica #Klina #Klokot#FusheKosove #Leposavić #Lipljan #Mališevo #Mamusa #Mitrovica#NorthMitrovica #NovoBrdo #Obilic #Rahovec #Partes #Peja #Pristina#Prizren #Podujevo #Ranilug #Skenderaj #Strpce #Stimlje #Suhareka #Vitia #Vustri #ZubinPotok #Zvečan

1 Koment

Komentoni