Kosova

Aktivitet e Pavarësisë shtyhen për të dielën

Aktivitetet për 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës që ishin paraparë të zhvilloheshin të shtunën, më 17 shkurt, janë shtyrë për të dielën.

Seanca solemne e Kuvendit, ngritja e flamurit, parada e FSK-së dhe e Policisë janë shtyrë për të dielën.

Raportohet se kjo shtyrje është bërë për shkak të Konferencës së Sigurisë së Munihut dhe me “kërkesë” të miqve ndërkombëtarë.

Ky është programi i ri i aktiviteteve të Pavarësisë.

Image

Komentoni