Kosova

Ahmeti vs. Abrashi: Sot debati për Prishtinën

Dy kandidatë, Shpend Ahmeti nga Lëvizja Vetëvendosje dhe Arban Abrashi nga Lidhja Demokratike e Kosovës, do përballen ekskluzivisht në superdebatin e sotëm në Magazina Lokale.

Për një kryeqytet, për herë të parë përballë njëri tjetrit, në Klan Kosova duke filluar nga ora 21.30 .

Debatin mund ta ndiqni edhe në faqen zyrtare të Kosova.info-s në facebook: https://web.facebook.com/kosovainfo/

Komentoni