Kosova

Ahmeti, Abrashit: Pse po bëhesh nervoz?; Abrashi, Ahmetit: Mos mashtro

Shpend Ahmeti dhe Arban Abrashi kryesisht kanë zhvilluar një debat të qetë dhe duke respektuar njëri-tjetrin në Klan Kosova, por ka pasur disa momente kur janë ngritur tonet.

Një polemikë mes dy kandidatëve për kryetar komune në Prishtinë ka plasur kur të dy kanë folur për programet ekonomike të njeri – tjetrit.

Ahmeti më pas e ka sugjeruar Abrashin që të mos bëhet nervoz, ndërsa ky i fundit i tha që të mos mashtrojë qytetarët.

Komentoni