Kuriozitet

A keni parë ndonjëherë dre kaq të bardhë? (Video)

Një dre i rrallë me ngjyrë të bardhë është filmuar duke notuar në Varmland në Suedinë perëndimore.

Në qytet ekzistojnë vetëm 100 të tilla dhe janë mjaft të vecanta.

Ky lloj dreri nuk është albin, por rritet me lëkurë të bardhë për shkak të një mutacioni gjenetik.

Komentoni